Търси

Добре дошли в justKIDDING.bg

Онлайн магазин за бебешки и детски дрешки и аксесоари

За нас
Симона Василева – управител

Хей, здравейте!

Много се радвам, че случайно или не сте попаднали в онлайн магазин за бебешки и детски дрешки и аксесоари justKIDDING.bg и се интересувате да научите повече за нас.

 

Надявам се тук да намерите не само това, което търсите, но и да Ви спечелим дългосрочно с нашето приятелско и топло отношение. Факт, с който се гордеем е, че повечето ни редовни клиенти за кратко време се превърнаха в приятели – заповядайте и Вие! Мога да обещая, че ние от своя страна наистина се стараем да сме винаги на разположение и да сме Ви максимално полезни.

 

Благодаря на всички вас – приятели, познати и непознати, че ни се доверявате ежедневно и ни стимулирате да се развиваме!

Кои сме ние?

Ние сме малък, сплотен екип от хора с различни професии и интереси. Преди всичко обаче, ние сме родители. Именно нашите малки деца бяха основното ни вдъхновение, за да може в края на 2018г., почти като на шега да се роди и нашето „виртуално дете“, което нарекохме justKIDDING.bg .

Както нашите клиенти, така и ние, държим на коректността и точността. Работим съобразно всички изисквания и нормативни уредби в България и се стараем да заставаме с лицата си зад това, което правим. www.justkidding.bg е собственост и се управлява от:

„Джъст Киддинг“ ЕООД
ЕИК 205352961
МОЛ: Симона Василева
тел. 0885 20 8000
e-mail: info@justkidding.bg

рег. в Агенцията по вписванията с изх. No 20181020084040 от 20.10.2018 г.
рег. в Публичния регистър на електронните магазини към НАП от 20.02.2019 г.

Какво ще откриете при нас?

При нас ще намерите всичко необходимо за да облечете удобно, практично и със стил Вашето дете. Предлаганите от нас бебешки и детски дрешки и аксесоари са за деца от 0 до 7 години. Стараем се да предлагаме само високачествени продукти на достъпни цени.

Предлагаме и някои ръчно изработени аксесоари, като например сладурските ни аксесоари за коса, както и може би едни от най-високо търсените и ценените от нашите клиенти – бебешки пантофки от естествена кожа. А пък дрешките ни от органичен/био памук са наистина best sellers още от мига, в който ги заредихме за първи път. Скоро ще можете да научите повече за тях тук.

Кои марки предлагаме?

Работим със старателно подбрани европейски марки, които са се утвърдили в годините като лидери на световния пазар. Постоянно разширяваме асортимента си, като добавяме не само чуждестранни производители, но и някои ръчно изработени артикули. Част от брандовете, които предлагаме, са:

Клиентите за нас

Ето и какво казват някои от нашите клиенти:*
*името на клиента е линк и ако го отворите ще видите конкретния отзив директно в съответната платформа

Оставете и вие своя отзив в google.bg или в секцията за отзиви на нашата facebook страница и си спечелете отстъпка при бъдеща поръчка!

С какво се отличаваме?

Стартирахме това начинание почти като на шега, като нещо странично от обичайната ни дейност. Но вложихме цялото си сърце + много безсънни нощи, за да го реализираме. Смеем да твърдим, че преди всичко това ни отличава – за нас това не е просто работа, а мечта, която преследваме от сърце и душа.

В действителност, предлаганите от нас артикули са много старателно подбрани, а всички марки с които работим са лично тествани от нас и нашите деца. Именно затова, можем лично да гарантираме за високото качество на продуктите, които предлагаме. Водим се от няколко основни принципа, с които не правим компромиси:

УНИКАЛНОСТ

Водим се от идеята да предлагаме наистина различни и качествени дрешки и аксесоари на марки, които лично сме тествали

подробности »

***

И на нас, както на повечето млади родители, ни се искаше да обличаме децата си в качествени дрешки, на добри цени. Но също така искахме и да бъдат различни – да сме сигурни, че когато купим нова дрешка няма да видим друго дете със същата още при първата разходка. Така, почти като на шега, се роди идеята за justKIDDING.bg

Започнахме да отбягваме масовите за страната ни марки и вместо това да търсим други, които са се доказали в световен мащаб, но са непознати или недостъпни на българския пазар. Купувахме единични бройки, тествахме ги на нашите деца и ако останем доволни от качеството се свързвахме директно с производителите, за да започнем да ги внасяме. Отхвърлихме много марки, които имаха сладурски дрешки, но за съжаление не се представиха добре на „тестовете“ ни. Заложихме на европейски брандове, тъй като съотношението качество/цена е от приоритетно значение за нас.

скрий

АВТЕНТИЧНОСТ

Снимаме лично всички артикули и пишем подробни описания, за да гарантираме, че няма да се разочаровате ‘на живо’

подробности »

***

Нещо, с което наистина се гордеем е, че всички снимки, които качваме тук на сайта, както и в профилите ни в социалните мрежи са авторски – заснети са от нас (с изключение на тези, които споделяме и са изпратени от доволни клиенти, разбира се. Ако и вие искате да пратите снимки на Вашето дете с наши дрешки – научете повече за кампанията ни тук).

Те не са напълно професионални, но пък така можем да гарантираме, че снимките са реални, цветовете са максимално близки до реалността и няма допълнителна обработка за „прикриване на кусури“. Т.е. няма да се разочаровате, че снимката не отговаря на действителността.

Държим много и на описанията към всеки продукт. И тях разбира се сами ги пишем, при това заедно с дрешката в ръка, стараейки се максимално точно да я представим, така че когато я получите, тя да отговаря на очакванията Ви.

скрий

СИГУРНОСТ

Винаги сме на разположение да приемем артикул за връщане или замяна, но на практика такива случаи се броят на пръсти

подробности »

***

В процеса на работа осъзнахме, че решението ни да не ползваме снимките и описанията от производителите, а да правим собствени такива, ни коства много усилия и отнема много от енергията и времето ни.

Но пък си заслужава, когато виждаме, че клиентите ни са наистина доволни от покупките си. И с гордост можем да кажем, че на практика случаите на върнат продукт поради това, че не отговаря на очакванията, могат да се преброят на пръсти. И да – помним ги поименно тези случаи, защото освен, че се броят на пръсти, също така и задължително сме говорили лично и подробно с клиента, за да разберем къде сме сгрешили и с негова помощ да подобрим снимките и/или описанието на този продукт за в бъдеще.

скрий

justKIDDING.bg в цифри

04

ГОДИНИ ОНЛАЙН

1145

ПРЕДЛАГАНИ АРТИКУЛА

15278

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Колко бързo ще изпратим поръчката Ви?

Много! Абсолютно всички артикули, които предлагаме, са налични в наш склад в гр. София и при направена поръчка се изпращат към клиентите в рамките на 1-2 работни дни. Доставката се извършва чрез куриерска фирма по избор на клиента – Еконт или Speedy. Всеки наш клиент получава информация за номера на товарителницата и може ако желае да следи движението на своята пратка онлайн.

Доставката винаги включва опция за преглед на пратката, преди да бъде заплатена. Документ за направеното в брой (или с карта) плащане, както за наложения платеж, така и за куриерската услуга, се издава от куриера на място при получаването на пратката. Повече за доставката вижте тук.

Имате въпрос? С радост ще помогнем!

Искате да получите повече информация за конкретен продукт, да се консултирате за размер или просто да се посъветвате при избор на детски или бебешки подарък? Насреща сме да помогнем – можете да се свържете с нас както в социалните мрежи facebook и instagram (където сме почти винаги на линия), а също и чрез нашите контакти.

обратно нагоре