Търси

Общи условия за връщане и замяна на продукти

(!) Моля, обърнете внимание, че от съображения за хигиена и безопасност и съгласно Закона За Защита на Потребителите не се приема връщане или замяна на бански, бельо, чорапи, хавлии, очила, шапки и аксесоари за коса (шноли, ленти, ластици и тн.). Онлайн магазинът е в правото си да не приема връщането на такива артикули и да не възстанови заплатената от Клиента сума по Чл. 57. от ЗЗП.

За всички останали продукти условията и сроковете за връщане и замяна са съгласно изискванията на Закона За Защита на Потребителите, а именно:

Всеки клиент, закупил продукт от онлайн магазин www.justkidding.bg има право в 14-дневен срок след получаването му, да го върне или замени с друг по собствен избор, при условие че са спазени следните изисквания:

 • запазен е добър търговски вид – продуктът не е носен, не е пран, не е гладен, не е скъсан, не е изцапан и не е третиран по какъвто и да е друг начин;
 • всички етикети са на мястото си и не са били премахвани;
 • запазени са и са върнати и всички аксесоари (ако е имало такива) и опаковка (ако е имало такава).

Ако тези изисквания са изпълнени, ние ще удовлетворим молбата Ви за връщане/замяна.

В случай обаче, че някое от изискванията не е спазено, Джъст Киддинг ЕООД си запазва правото да откаже да приеме обратно продукта или да начисли уддръжка от сумата за връщане по свое усмотрение.

Моля, обърнете внимание, че транспортните разходи по замяна/връщане на продукти и в двете посоки се поемат от Вас!

Процедурата по замяна на продукти е следната:

 1. Направете нова поръчка за продукта с който желаете да се извърши замяната, като в полето „Коментар към поръчката“ запишете „ЗАМЯНА“
 2. Изпратете ни продукта, който желаете да замените – до Джъст Киддинг ЕООД, тел. 0885208000 и по избор до един от следните куриерски офиси:
  за Еконт: гр. София, Еконт офис Кемпински
  за Speedy: гр. София, Speedy офис Черни връх 67
 3. Ако има нужда от уточняване на детайли, ще получите обаждане от наш сътрудник, а ако не – след като получим върнатия продукт и се убедим, че отговаря на изискванията за замяна, в срок до 1 работен ден ще Ви изпратим новия.

Процедурата по връщане на продукти е следната:

 1. Попълнете формуляра за връщане на продукт по-долу. Ако имате въпроси, пишете ни на orders@justkidding.bg или се обадете на 0885 20 8000.
 2. Изпратете продукта/продуктите до Джъст Киддинг ЕООД, тел. 0885208000 по избор до един от следните куриерски офиси:
  за Еконт: гр. София, Еконт офис Кемпински
  за Speedy: гр. София, Speedy офис Черни връх 67
 3. След като получим продукта и се убедим, че липсват следи от употреба и са спазени изискванията описани по-горе, ние ще ви възстановим по банков път изцяло платената за него сума в срок до 7 работни дни.
обратно нагоре