Търси

Цена и срок за доставка

Всички продукти, предлагани от www.justkidding.bg са налични в наш склад в гр. София и при направена поръчка обикновено се изпращат в рамките на 1-2 работни дни, като доставка се извършва чрез куриерска фирма по избор на клиента – Еконт или Speedy. Всеки наш клиент получава информация за номера на товарителницата и може, ако желае, да следи движението на своята пратка онлайн.

Доставката винаги включва опция за преглед на пратката, преди да бъде заплатена. Документ за направеното в брой плащане както за наложения платеж, така и за куриерската услуга, се издава от куриера на място, при получаването на пратката.

Цени*:
  • До офис на Speedy: 4.42 лв
  • До офис на Еконт: 6.90 лв
  • До адрес на клиента (чрез Speedy): 7.07 лв
  • БЕЗПЛАТНО за поръчки на стойност над 100 лв
Срок:
  • обработването на поръчките стандартно отнема до 2 работни дни
  • след като поръчката бъде обработена от нас, клиента получава мейл с номер на товарителницата, с която ще пътува пратката. Пратката се предава на куриер и следва да бъде доставена според графика на същия за съответното населено място

По време на кампании, разпродажби или други извънредно натоварени периоди (най-често след почивни дни), поради увеличения брой поръчки, които обработваме, е възможно да има увеличение на времето за обработка и изпращане на поръчките с до 5 работни дни.

Всеки продукт, закупен от www.justkidding.bg може да бъде върнат в 14-дневен срок. За повече информация моля прочетете пълните условия за връщане и замяна на продукт

*Цените за доставка се определят от съответните куриерски фирми, с които работим и не зависят от нас. Поради динамичката обстановка на пазара с горивата, тези цени също се променят динамично. Ние се стараем ежедневно да ги актуализираме, но понякога е възможно да има леки разминавания (в рамките на стотинки) спрямо това, което сме посочили в сайта и това, което е актуалната цена.

обратно нагоре