Търси

Как да направя поръчка?

За да направите поръчка е необходимо да изберете вариацията(размер, цвят) на артикула който желаете и да натиснете бутона ‘’Купи’’.

Същото повтаряте за всеки избран от вас артикул. След като сте добавили всички желани артикули в Кошницата, кликвате върху нея и следвате стъпките.

Поръчката Ви е направена успешно, ако получите съобщение на екрана ‘’Вашата поръчка беше успешно изпратена! ‘’. Ще получите потвърждение за поръчката на имейл адреса, който сте посочили.

Необходимо ли е да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не е необходима регистрация. Все пак ви съветваме да си направите, тъй като така ще имате възможност да се възползвате от други предимства които www.justkidding.bg предлага. Регистрация имате възможност да направите и по време на самия процес на поръчка.

Как става плащането?

Плащането се извършва с наложен платеж, т.е. заплащате дължимата сума в брой при получаване на доставката от куриера. Доставката винаги включва опция за преглед на пратката преди да бъде заплатена.

Какви са цената и срока на доставка?

Всички продукти, предлагани от www.justkidding.bg са налични на склад в гр. София и при направена поръчка се изпращат в рамките на 1 работен ден, като доставка се извършва чрез куриерски фирми Еконт Експрес и Speedy (по избор на клиента). Доставката винаги включва опция за преглед на пратката преди да бъде заплатена. За повече информация относно цените и сроковете на доставка, вижте тук.

Рекламации

Ние проверяваме старателно всички артикули преди да ги изпратим към Вас, но би могло да се случи да допуснем грешка. В случай, че артикул, който сте получили е с дефект или е различен размер/цвят от този който сте поръчали, моля свържете се с нас на 0885 20 8000 или пишете на sales@justkidding.bg. Рекламации приемаме в рамките на 14 дни от закупуването на стоката. В случай на установен дефект/грешка от наша страна, куриерските разходи по подмяна на артикула ще бъдат за наша сметка.

Не намерих отговор на въпроса си

Тук отговаряме само на някои от най-често задаваните ни въпроси. Ако имате въпрос, чийто отговор не намирате тук, винаги можете да се свържете с нас по удобен за Вас начин, включително и в социалните мрежи facebook и instagram. Ето и нашите контакти.

обратно нагоре